Το επίπεδο τιμών κάθε προορισμού αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζει αν θα είναι η τελική ή όχι επιλογή του ταξιδιώτη. Οι μεταβολές ανά προορισμό είναι αξιοσημείωτες και πολλές φορές ιδιαίτερα σημαντικές. Πώς διαμορφώθηκαν, λοιπόν, οι τιμές σε ετήσια και μηνιαία βάση, σε προορισμούς της Πελοποννήσου;

Στους ελληνικούς προορισμούς, παρατηρείται ότι πληθώρα αυτών είχε μειωτικές τάσεις στις τιμές τους, με κυριότερη την Καστοριά, η οποία για το μήνα Μάρτιο άγγιξε ποσοστό μείωσης έως και 20 τοις εκατό. Αρκετά μεγάλες μειώσεις υπήρξαν τόσο στην Καβάλα, όσο και στην Πάτρα, με ποσοστά 13 και 10 τοις εκατό αντίστοιχα. Από τους ελληνικούς προορισμούς δεν έλειπαν και οι αυξήσεις στις τιμές, με κυριότερη αυτή στη Μονεμβασιά, όπου η ετήσια μεταβολή άγγιξε το 15 τοις εκατό και αντίστοιχα το 21 τοις εκατό σε μηνιαία βάση.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σημαντική φαίνεται η μείωση τιμών στην Ξάνθη, όπου οι τιμές ελλατώθηκαν κατά 19 τοις εκατό, όπως και στη Λάρισα.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι κυριότερες από τις μεταβολές ξενοδοχειακών τιμών στους προορισμούς:
Πηγή www.trivago.gr