ΜΟΛΑΟΙ. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, στο χορό των κυνηγών στην Σπάρτη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μολάων κ. Μέμιτσας Νικόλαος, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας κ. Αραχωβίτη Σταύρο.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος παρέδωσε στον κ. Αραχωβίτη έντυπο υλικό σχετικά με τις δράσεις του κυνηγετικού συλλόγου Μολάων αλλά και τα έργα της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Πριν το τέλος της συζήτησης ανανέωσαν την συνάντηση τους η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κ. Αραχωβίτη στην Σπάρτη , πριν την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου, ώστε να συζητηθούν σε ευρύτερο πλαίσιο τα θέματα που αφορούν το κυνήγι.

Κατά το διάστημα των προηγούμενων ημερών στο Ειρηνοδικείο Μολάων, εκδικάστηκε υπόθεση λαθροθηρίας και επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές φυλάκισης από 16 έως 20 μήνες , σε τρείς λαθροθήρες , οι οποίοι είχαν συλληφθεί από τον ιδιωτικό φύλακα θήρας κ. Τζώρτζη Αδάμ και τον ομοσπονδιακό φύλακα θήρας κ. Λάμπο Ευάγγελο. Ο Σύλλογος Μολάων θυμίζει: «Η πάταξη της λαθροθηρίας είναι υπόθεση όλων μας».