Μια εκπομπή για τη μαμά που φροντίζει για όλα, που πρέπει να τα προλαβαίνει όλα και όλα να τα μπορεί, για τη μαμά που είναι γυναίκα, εργαζόμενη, σύζυγος και σύντροφος ήρθε το «Όλα για τη Μαμά» στο web TV του Star με τη Λάκαινα Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Η εκπομπή, κάθε Τρίτη στις 21:00, ασχολείται με όλα τα θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη μητέρα και το παιδί. Εγκυμοσύνη, γέννα, μητρότητα, μωρό, διατροφή, ανάπτυξη, υγεία, άθληση, εκπαίδευση, προϊόντα και υπηρεσίες, δραστηριότητες, παιδικά πάρτι, βάπτιση, ψυχολογία, οικογενειακές σχέσεις, όμορφη μαμά, τεχνολογία, διαγωνισμοί, νέες ιδέες, διακόσμηση, επίκαιρα θέματα, είναι στην ατζέντα του «Όλα για τη Μαμά», όπως και στην ατζέντα της κάθε μαμάς!

Στην εκπομπή τις Τρίτης 24-03-2015 η Χρυσαυγή Ατσιδάκου αναφέρει στη δημοσιεύση της στο κανάλι της στο YouTube:" Απόψε συζητάμε με την βουλευτή Έλενα Ράπτη για την πρόληψη της παιδικής κακοποίησης, προσεγγίζουμε τον Αυτισμό με την Αναπτυξιακή Λογοθεραπευτρια Φανή Βαγγελάτου, ενημερώνουμε για την σχέση της στόματικής υγιεινής με την εγκυμοσύνη, σε συνεργασία με την Χειρουργό Οδοντίατρο Μαρία Τσιστράκη και προτείνουμε ιδέες για την δημιουργική απασχόληση των παιδιων μας στο σπίτι με την βοήθεια της παιδαγωγού προσχολικής ηλικίας Νέλλης Κουτσανδρέα! Μαζί μας και ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Παναγιώτης Δημητρόπουλος, με το νέο του βιβλίο!"