ΣΠΑΡΤΗ. Για δεύτερη φορά η ΝΟΔΕ Λακωνίας της Ν.Δ. γίνεται στόχος απρόκλητης φθοράς. Άγνωστοι ξήλωσαν την ταμπέλα του κόμματος στην είσοδο των γραφείων στην λεωφόρο Κ. Παλαιολόγου.

«Γνωστοί – άγνωστοι για άλλη μια φορά χθες βράδυ προέβησαν στην αποκόλληση και μερική καταστροφή της ταμπέλας μας που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 73 στη είσοδο των γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Λακωνίας.

Αυτό αποτελεί το 2ο παρόμοιο περιστατικό, το πρώτο διαπιστώθηκε το πρωί της επομένης των εκλογών 26/1/2015 με την αποκόλληση και εξαφάνιση αυτής.

Τα παρακμιακά αυτά φαινόμενα αποτελούν άνανδρη επίθεση από αντιδημοκρατικές δυνάμεις οι οποίες προφανώς και δεν αντέχουν στην πολιτική κριτική και τον δημοκρατικό διάλογο.

Η επανάληψη αυτών των φαινομένων σίγουρα δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Στην Ιστορία της Λακωνίας από όσο γνωρίζουμε δεν έχει παρουσιαστεί ξανά το παρακμιακό αυτό φαινόμενο.

Καλούμε όλους να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοια νοσηρά φαινόμενα που πλήττουν ανεπανόρθωτα τον πολιτικό πολιτισμό μας.

Εμείς η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως η παράταξη που έφερε και εμπέδωσε την Δημοκρατία στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πολιτισμένες πολιτικές διαδικασίες για το καλό της χώρας μας για το καλό της Λακωνίας μας».