ΣΠΑΡΤΗ. Το notospress.gr προ ημερών δημοσίευσε θέμα διότι έλαβε email με αποστολέα την Δημοτική Αστυνομία και περιεχόμενο που αφορούσε την Νέα Δημοκρατία (ευχές Πάσχα).
Το θέμα ανέφερε τα εξής:
«ΣΠΑΡΤΗ. Στην ουσία δεν τρέχει και τίποτα αλλά στον τύπο υπάρχει θέμα… Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Δήμος Σπάρτης δεν διαθέτει Δημοτική Αστυνομία, γι’ αυτό και δεν μπορεί να αστυνομεύσει και την πόλη. Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα όμως ενημερωθήκαμε ότι τελικά όχι μόνον Δημοτική Αστυνομία διαθέτει αλλά και Νομαρχιακή…
Ο λόγος για την ΝΟΔΕ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας που συστεγάζεται (διαδικτυακά) στον χώρο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σπάρτης. Τέτοια πολιτική υπέρβαση κανείς δεν την περίμενε από τον Δήμαρχο Βαλιώτη! Φαίνεται ότι ευρισκόμενες στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας μπορούν να συνυπάρχουν πάντα και παντού… Δημοτική Αστυνομία και ΝΟΔΕ Λακωνίας της Ν.Δ.»


Δείτε τι απαντά στο θέμα η ΝΟΔΕ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας στο δημοσίευμα του n.p.:

«Κατόπιν του δημοσιεύματος σας, σχετικά με τις ευχές που σας στείλαμε θα ήθελα να σας επισημάνω ότι :
Πολλές φορές τα “θέματα” τα δημιουργούν οι άνθρωποι και όντως εκεί που δεν υπάρχουν!!! Ούτε για τον τύπο!!!
Για την πληροφόρηση σας (αν και πιστεύω ότι το γνωρίζετε) το email από το οποίο εστάλησαν οι ΕΥΧΕΣ οι δικές μου και των μελών της ΝΟΔΕ ανήκει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Κυριάκο Διαμαντάκο (ποτέ η Δημοτική Αστυνομία Σπάρτης δεν είχε email ούτε διαδικτυακό τόπο).
Άρα “Άνθρακες ο Θησαυρός”......
Θα περίμενα να σταθείτε στις ευχές μας, προς εσάς , τους συνεργάτες σας και τους αναγνώστες σας.
Εμείς πάλι θα σας ευχηθούμε : Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη.»


Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Δ. Διαμαντάκος


Αν ο κ Διαμαντάκος διατηρεί το δικαίωμα να έχει προσωπικό email με τον διακριτικό τίτλο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και να αποστέλλει στα ΜΜΕ υλικό που αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ Λακωνίας) τότε το πρόβλημα δεν το έχει μόνον ο ίδιος αλλά και η Νέα Δημοκρατία και ο Δήμος Σπάρτης.
Επισημαίνουμε δε, προς τον συμπαθή κ. Διαμαντάκο, ότι το τελευταίο σημείο πάνω στη γή που θα ψάχναμε για θησαυρό θα ήταν ο, συλημένος προ πολλού, χώρος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία…
Χρόνια Πολλά. np


* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr