Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Σπάρτης διοργανώνει την «Ετήσια Έκθεση Έργων μαθητών - μαθητριών 2015» από 23 Απριλίου έως και 6 Μαΐου, στο Σχολικό Συγκρότημα 1ο ΕΠΑ.Λ. – Ε.Κ. – Δ.Ι.Ε.Κ. Σπάρτης.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα των μαθητών/τριών των τομέων Πληροφορικής, Μηχανολογίας, Οχημάτων, Ηλεκτρολογίας, Δομικών Έργων και Οικονομίας-Διοίκησης του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης, που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων, κατά το Σχολικό ‘Έτος 2014-2015.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή τις εργάσιμες ημέρες 9.00πμ – 13.00 μ.μ. και κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα γίνεται ταυτόχρονα και παρουσίαση των εργαστηρίων κατεύθυνσης του Ε.Κ. όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης.

Καλούνται όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα τους γονείς μαθητών και μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου αλλά και της Α’ Λυκείου να επισκεφθούν την έκθεση προκειμένου να γνωρίσουν και να ενημερωθούν διεξοδικά για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Στο χώρο της έκθεσης θα παρέχονται πληροφορίες για όλους τους τομείς της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ) που λειτουργούν στην Σπάρτη και τις επαγγελματικές προοπτικές τους.
Επίσημη έναρξη: Τρίτη 28 Απριλίου 2015, ώρα 10:00 πμ