ΣΠΑΡΤΗ. Μάρτυρες τόλμησαν και μίλησαν μετά την εκπομπή για τη δολοφονία του Γιάννη Βάρλα που μεταδόθηκε στις 3 Απριλίου και στην οποία οι συγγενείς του, κάποιοι συντοπίτες και ένας δημοσιογράφος τόλμησαν…

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς, μάρτυρες ήρθαν σε επαφή μαζί του μετά την παρουσίαση του θρίλερ στο «Τούνελ» κι έδωσαν νέα στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από την Ανακρίτρια Σπάρτης.

Η υπόθεση του οικονομολόγου που επέλεξε να γίνει αγρότης στη γενέτειρα του τη Μαγούλα Λακωνίας και βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καβγά, προκάλεσε αίσθηση για τον τρόπο που τη χειρίστηκαν οι Αρχές.

Όλα δείχνουν ότι στην Αστυνομία υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι αρχές γνώριζαν ότι πρόκειται για δολοφονία…

Το notospress.gr από την πρώτη στιγμή στάθηκε αγέρωχο στην υπόθεση και υπεράσπισε το δικαίωμα της μητέρας του νεκρού Γιάννη να μάθει την αλήθεια.

Ακόμα και τις στιγμές που η κοινωνία της Σπάρτης και της Μαγούλας δεν άντεχαν την αναμέτρηση με τον φόνο του Γιάννη το notosprtess.gr και τα στελέχη του έψαχναν για την αλήθεια. Αλήθεια την οποία τώρα θα φωτίσει το φώς μιας έρευνας που ανοίγει και πάλι χάρη στον γαμπρό του νεκρού Κ. Βουνάση και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η φωτογραφία δείχνει τα ίχνη στο σημείο που βρέθηκε ο Γιάννης νεκρός και τον Η. Μπόνο στην έρευνα της υπόθεσης.