ΣΠΑΡΤΗ. Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Σπάρτη, μέρα μεσημέρι, κι ενώ η ζωή κυλούσε ήρεμα. Ένα τροχαίο που θα μπορούσε να έχει θύματα αφού σημειώθηκε σε πολυσύχναστη διασταύρωση, από αυτοκίνητα και πεζούς.

Απόγευμα Παρασκευής ώρα 5:10 το απόγευμα. Το ΙΧ αυτοκίνητο κινείται στην οδό Λυκούργου από το κέντρο προς την έξοδο της πόλης. Έχει μόλις περάσει μπροστά από την Βιβλιοθήκη.
Το αγροτικό αυτοκίνητο κινείται σε κάθετη στη Λυκούργου οδό, εξέρχεται για να περάσει στο απέναντι ρεύμα εισόδου της Λυκούργου προς την πόλη.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή. Το ΙΧ κτυπά στον πίσω τροχό του αγροτικού και στη συνέχεια κτυπά στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και ίσως επιβάλλεται καλύτερη σήμανση, γιατί όχι και φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Με αφορμή το τροχαίο πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν οδοί στη Σπάρτη όπου η ροή των οχημάτων είναι σχετικά γρήγορη (Λυκρούγου, Λεωνίδου, Τριακοσίων) και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.