ΣΠΑΡΤΗ. Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών κατέκτησε η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του 1ου Γ.Ε.Λ. Σπάρτης, ύστερα από εντυπωσιακή νίκη με σκορ 6-1 που πέτυχε επί της ομάδας του Γ.Ε.Λ Περάματος Ρεθύμνου.

Μετά τον αποκλεισμό από τα κορίτσια του Αριστοτέλειου στα ημιτελικά, οι Σπαρτιάτισσες δεν πτοήθηκαν . Αντιθέτως δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο αντίπαλο σωματείο να τις αμφισβητήσει και το «φιλοδώρησαν» με έξι τέρματα! Πρόκειται βέβαια για μια μεγάλη επιτυχία για τον νομό Λακωνίας , ειδικά για μια ομάδα που ξεκίνησε εκ του μηδενός το φθινόπωρο.

Σύσσωμο το σχολείο, μαθητές και εκπαιδευτικοί, έδωσαν το παρών και εμψύχωναν διαρκώς τις παίκτριες κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού που διεξήχθη στο γήπεδο του Έλους στον δήμο Ευρώτα , την Πέμπτη 18 Μαρτίου.
Οι συντελεστές εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή τους κ. Δαμιανό Αναστάσιο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο σχολείο κι εύχονται η νίκη τους αυτή να ανοίξει το δρόμο και για πολλές ακόμα επιτυχίες!

Αγωνίστηκαν από την αρχή του αγώνα οι μαθήτριες : Κωνσταντίνα Κολοβού, Νίκη Νικόλαρου, Γεωργία Γομάτου, Κλάρα Γκούντι, Χριστίνα Πετρούλια, Μέλινα Βελισσάρη, Αναστασία Κουμουτσίδη, Ελένη Γομάτου, Αλέξια Χατζηδάκη, Αργυρώ Βλαχάκη, Βάσω Πανταζοπούλου. Οι αλλαγές της ομάδας ήταν : Έλενα Θεοδωροπούλου, Κωνσταντίνα Κολοβού, Σύλβια Τσέμπουλα. Τα γκολ πέτυχαν οι : Βελισσάρη Μελίνα , Βλαχάκη Αργυρώ , Γομάτου Γεωργία , Πετρούλια Χριστίνα και Χατζηδάκη Αλέξια.

Ευχαριστίες εκφράζονται:
• στον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιώτη Ευάγγελο και στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης, κ. Βελισσάρη Σάββα για τη ζωτικής σημασίας βοήθειά τους τόσο σε οικονομικό επίπεδο με τη συνδρομή και την κάλυψη της δαπάνης για τη διαμονή και σίτιση των αθλητριών της ομάδας στο Έλος Λακωνίας τις ημέρες διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού όσο και την αμέριστη ηθική στήριξη και
• στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής για την άψογη διοργάνωση της τελικής φάσης.