ΣΠΑΡΤΗ. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η ομάδα του Σπαρτιατικού, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων, παίδων, νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 17,18,19 Απριλίου στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο.

Οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού Δημητρόπουλος Βασίλης, με δύο χρυσά και Χριστάκος Δημήτρης με ένα χρυσό συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς και ανέδειξαν το Σπαρτιατικό πρώτο σύλλογο στην Ελλάδα.
Εντυπωσιακοί και οι δυο ποδηλάτες του Σπαρτιατικού δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και δικαίως συγκαταλέγονται στους καλύτερους ανερχόμενους αθλητές.

Στην κατηγορία εφήβων ο Παπαστάθης Κωνσταντίνος, παρότι έχει ρίξει του βάρος του στις σχολικές του επιδόσεις, κατάφερε να κατακτήσει την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μ.

Ο πρωτεργάτης των επιτυχιών προπονητής του Σπαρτιατικού Γιαννιώσης Βασίλης δήλωσε: «το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Ο Βασίλης Δημητρόπουλος σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 500 μ, ενώ ο Δημήτρης Χριστάκος ήταν πολύ κοντά σε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 2.000μ. Οι νίκες στο σκρατς και 500 μ από το Δημητρόπουλο καθώς η νίκη στα 2.000 μ από το Χριστάκο μας καθιερώνουν στην ποδηλασία. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον».

Επίσης κοντά στην αποστολή βρέθηκαν ο βοηθός προπονητή Βορβής Χρήστος και ο υπεύθυνος του τμήματος Πριστούρης Παναγιώτης.