Υλικά
• 1,5 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό Τσικάκης - Γιαννόπουλος
• 2 σκελίδες σκόρδο
• μισή κουτ. γλ. κύμινο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1/4 κούπας μέλι
• Αλάτι-πιπέρι
• 3 κουτ. σούπας μουστάρδα ντιζόν

Παρασκευή
Μια πολύ καλή συνταγή για χοιρινό ψαρονέφρι στο φούρνο, ένα πιάτο ιδανικό για επίσημα και εορταστικά τραπέζια για να συνοδεύσετε με πατάτες, ρύζι ή και λαχανικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλάτι με το πιπέρι, το κύμινο, το σκόρδο, το μέλι και τη μουστάρδα. Βάζουμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψί και το αλείφουμε με το μισό μείγμα. Το ψήνουμε για μία ώρα. Το βγάζουμε από το φούρνο και το γυρνάμε από την άλλη πλευρά. Το αλείφουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Το ψήνουμε για άλλα 40 λεπτά.
Το βγάζουμε, το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά και το κόβουμε σε μερίδες.
Το ψαρονέφρι χοιρινό στο φούρνο είναι έτοιμο! Μπορείτε να το ψήσετε μαζί με πατάτες. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μυρωδικά της επιλογής σας.