ΣΚΑΛΑ. Συνελήφθη, στις 9.5.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 46χρονου, κατά την οποία προέκυψε ότι, μία 48χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αγίου Δομίνικου, εργαζόμενη στο κατάστημα, συνευρίσκονταν ερωτικά έναντι αμοιβής με τους πελάτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.