ΣΠΑΡΤΗ. Σήμερα Τετάρτη 20 Μαϊου. Ώρα 5 μ.μ. Το ποδόσφαιρο της Σπάρτης γράφει ιστορία. Με νίκη και ικανή διαφορά της ΑΕ Σπάρτης επι του ΑΟ Κυπαρισσίας το όνειρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα για άνοδο σε κατηγορία. Ένα όνειρο ταυτισμένο με την επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει την ομάδα της Σπάρτης μεγάλη και τρανή. Ευχή όλων ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών, να σταθεί επάξια στον κρίσιμο αγώνα. Προσευχή πολλών η ΑΕ Σπάρτης να αποδώσει τα μέγιστα και να φτάσει στα γκόλ που είναι αναγκαία για την νίκη – άνοδο.

Οπαδοί, φίλαθλοι, πολίτες από Λακωνία και άλλους νομούς θα είναι στις κερκίδες, στις πεζούλες, στα κάγκελα, στα θεωρία, στις ταράτσες προκειμένου να ζήσουν το μεγάλο γεγονός και να ενισχύσουν την ομάδα της Σπάρτης. Πλάϊ σε αυτούς πολλοί οπαδοί από την Κυπαρισσία με λεωφορεία που δρομολόγησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.
Στις κερκίδες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αρχές του τόπου.

Η ΑΕ Σπάρτης είναι σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση και βλέπει μόνο τη νίκη που θα την φέρει στην πορεία ανόδου.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για την ομάδα αλλά και για την δική τους πορεία και οικογενειακή ζωή. Στελέχη της ΑΕ έχουν ταυτίσει την συμβολή τους με την πορεία της ομάδας που σήμερα κρίνεται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ότι τέτοιοι κρίσμοι αγώνες μπορεί να σε φέρουν από την κόλαση στον παράδεισο και το αντίθετο.

Το σύνθημα είναι ένα: Στο πλευρό της Σπάρτης με δυνατό φίλαθλο πνεύμα και παλμό Σπαρτιάτικο.
Όλοι στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με θετική ενέργεια, ευχή και χαμόγελα.