ΣΠΑΡΤΗ. Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Επίδραση της χρήσης των memory boxes και του θεατρικού παιχνιδιού στο μεταβολισμό και τη συναισθηματική και την πνευματική λειτουργία των ηλικιωμένων» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 04/06/2015 και ώρα 19:00, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (Λυκούργου 135).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τους θαμώνες των ΚΑΠΗ και τους Φοιτητές καθώς και έκθεση παρουσίασης των κουτιών μνήμης, που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος. Η χορωδία των ΚΑΠΗ θα μας συντροφέψει μουσικά, ενώ θα αναγνωστούν και ποιήματα που έχουν γράψει οι ίδιοι οι ηλικιωμένοι.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους Εθελοντές φοιτητές που στήριξαν τη διοργάνωση της Εκδήλωσης και τους χορηγούς για την εστίαση «ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ», για την επικοινωνία «NotosPress.gr» και «Notos Radio 94.9» και για τον εξοπλισμό το κατάστημα «PROFESSIONAL SOLUTIONS - ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».