ΣΠΑΡΤΗ. Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) παρουσιάζει την κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Δεν είμαι εγώ» σε σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη. Έκτακτη παράσταση Τετάρτη 3 Ιουνίου για όσους δε μας είδαν και για όσους θέλουν να μας ξαναδούν… στις 9:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης).

Λίγα λόγια για το έργο!

Ένας καθηγητής , τυπικός και οικογενειάρχης, αυστηρός και υπερβολικά λογικός που ζει ήσυχα κάνοντας τα μαθήματα και τα πειράματα του, ξαφνικά μπλέκεται σε μία τρελή κατάσταση, λόγω του γείτονα κι συνονόματού του νεαρού καθηγητή αγγλικών. Η εμμονή του να θέλει να εξηγεί τα πάντα με τη λογική τον οδηγεί σε έναν πολύ κωμικό παραλογισμό, που φέρνει τη ζωή του τα πάνω κάτω.

Λίγα λόγια για την παράσταση!

Ο χαρακτηρισμός «εξαιρετική» δεν είναι αρκετός για να περιγράψει την προσπάθεια όλων των συντελεστών πάνω στη σκηνή. Με αμεσότητα παλιών, καλών ελλήνων θεατρίνων, με απλότητα που αφοπλίζει και ένταση που σε συνεπαίρνει οι ερασιτέχνες ηθοποιοί αξιοποιούν την πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη και αποδίδουν στο κοινό αυθόρμητο γέλιο, προβληματισμό και ενεργοποίηση «κοιμώμενων» συναισθημάτων.

Φωτογραφίες notospress.gr