ΣΠΑΡΤΗ. Με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα υποδέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα την αντιπροσωπία των Αυστριακών δημοσιογράφων στο αίθριο του Διοικητηρίου.
Οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα αυστριακά Μέσα Ενημέρωσης ήταν ενθουσιασμένοι από την φυσική ομορφιά, τα πολιτιστικά μνημεία και τη λακωνική φιλοξενία.

Για πρώτη φορά δημοσιογράφοι του τουρισμού παρέμειναν στην Λακωνική πρωτεύουσα και έτσι είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν σύγχρονα και κλασσικά εκθέματα του σπαρτιατικού πολιτισμού.
Το ταξίδι τους θα συνεχιστεί στην υπόλοιπη Λακωνία όπου θα έρθουν σε επαφή με την τοπική γαστρονομία, το φυσικό περιβάλλον και την πολιτισμική κουλτούρα των Λακώνων.

Η κ. Τζανετέα υπογράμμισε την μεγάλη προσπάθεια της Περιφέρειας για την προβολή της Πελοποννήσου μέσα από συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, ημερίδες ενημέρωσης και ταξίδια εξοικείωσης ξένων δημοσιογράφων προκειμένου η «Μυθική Πελοπόννησος» να αποτελέσει πρωτεύοντα προορισμό των επισκεπτών της χώρας μας.