ΣΠΑΡΤΗ. Τρελό γλέντι μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου και τις εξέδρες από τους παίκτες και τους οπαδούς της Σπάρτης, μετά το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Γιάχο, που βρήκε την ΑΕ Σπάρτη να κατακτά την άνοδο στη Γ' Εθνική, νικώντας την Κυπαρισσία με 3-2.

\

Ολοι οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στα επίσημα του γηπέδου δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια, πανηγύριζοντας και εκείνος έξαλλα την κατάκτηση της ανόδου.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο, αφού την ίδια ώρα είχε ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης από την πλευρά τους πήγαν στην εξέδρα, πέταξαν τις φανέλες τους στον κόσμο και στη συνέχεια όλοι μαζί έκαναν το καθιερωμένο «ΟΛΕ», με το οποίο γλέντησαν την τεράστια επιτυχία.

Ήταν μια πρόκριση για γερά νεύρα αφού η Σπαρτιατική φάλαγγα γύρισε το παιχνίδι στο Β’ ημίχρονο σημειώνοντας 3 γκόλ.

Από αύριο το πρωί τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά σοβαρά. Αυτή τη φορά η ομάδα της Σπάρτης έχει μόνον έναν δρόμο… να προχωρήσει μπροστά. Η νίκη και η πρόκριση ήταν το τελευταίο βήμα μιας εποχής που η Σπάρτη αφήνει πίσω.

Ηγεσία, Ποδοσφαιριστές, Φίλαθλοι και Δήμος Σπάρτης πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν αρκεί μόνον να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πρέπει οι φίλαθλοι να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν αρκεί οι φίλαθλοι να στηρίζουν την ομάδα. Πρέπει και ο Δήμος να υποστηρίξει τις υποδομές. Δεν αρκούν μόνον τα όνειρα, πρέπει να στηθεί ομάδα για την Γ’ Εθνική με ότι σημαίνει αυτό για το ποδοσφαιρικό και προπονητικό δυναμικό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν τον άθλο της ανόδου και οι περισσότεροι από αυτούς είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας στη Σπάρτη.

Ο στόχος είναι μεγάλος και δύσκολος. Ακόμα δυσκολότερη η συνύπαρξη όλων όσων είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου. Χρειάζεται δυνατή και αποφασισμένη προεδρία και Διοίκηση, είναι αναγκαία η επιτροπή των «σοφών» του Σπαρτιατικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα πρόσωπα που συνέβαλαν στον άθλο εκεί που τους έχει ανάγκη η ομάδα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Λακωνίας συγχαίρουν την ομάδας της Α.Ε. Σπάρτης για την άνοδο της στην Γ Εθνική κατηγορία. «Μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Ο επικεφαλής του κινήματος πολιτών «Ελπίδα» στον Δήμο Σπάρτης κ Χρήστος Αλεξάκος συγχαίρει την ΑΕ Σπάρτης για την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. «Το DNA των Σπαρτιατών «μίλησε» πετυχαίνοντας την μεγάλη ανατροπή, γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια».

Απόψε γλεντάμε!!! Δείτε live στο notospress.gr τους πανηγυρισμούς στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης!