ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμη φορά, η δημοφιλής ιστοσελίδα Stoiximan.gr διατρανώνει την αγάπη της για τον αθλητισμό, τα υγιή πρότυπα, αλλά και εν γένει τις κινήσεις ευγενούς άμιλλας, που λαβαίνουν χώρα σε κάθε επαρχία της Ελλάδας.
Στα πλαίσια της πολυετούς, επιτυχημένης συνεργασίας τους, η Globe One Digital και η Stoiximan.gr ανακηρύσσονται Χορηγοί της ΑΕ Σπάρτης, και το καμάρι της Λακωνίας ανταμείβει, αφήνοντας πίσω το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και σκαρφαλώνοντας στην Γ’ κατηγορία.

Το νέο αυτό παράσημο της ΑΕ Σπάρτης, αποτελεί μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τους αγαπημένους αθλητές, τον αγώνα των οποίων ενισχύει δυναμικά η Stoiximan.gr, μέσα από τη μεγάλη καμπάνια της, iroes.gr.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτης, η καμπάνια στηρίζει και βρίσκεται σταθερά στο πλευρό συλλογικών αθλητικών οργάνων, όπως π.χ. η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, αλλά και μεμονωμένων αθλητών, όπως πρόσφατα η Βάσω Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην ενόργανη γυμναστική.

Οι χορηγοί και υποστηρικτές της ΑΕ Σπάρτης εύχονται τα καλύτερα στην ΑΕ και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα τους, σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη φάση του ομίλου, όχι μόνο στους ξέφρενους πανηγυρισμούς, αλλά και για κάθε δύσκολη στιγμή.

Κατά τον ίδιο τρόπο ο Συνεταιρισμός «Λακωνία» και η ΕΑΣ Λακωνίας στηρίζουν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές της αφού πεποίθηση των Προέδρων είναι ότι το Σπαρτιατικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να αξιοποιήσει το λακωνικό δυναμικό στελεχών και ποδοσφαιριστών.