ΣΠΑΡΤΗ. Ο «Χρηστάρας» προβάλει ως ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης, της οποίας ηγείται διοικητικά ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη Γ' Εθνική, όμως τα όνειρα του διοικητικού ηγέτη της δεν σταματούν εκεί, καθώς θέλει να τη δει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ σε τρία χρόνια!

Μάλιστα ο εκλεκτός για τον πάγκο της φαίνεται πως είναι ο Κριστόφ Βαζέχα, όπως αναφέρει το «Goal», αφού ο Πολωνός που ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή, συνδυάζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό κι από την άλλη πρόκειται για κατηγορία που την... έχει, έπειτα το πέρασμά του από τη Football League σε Αιγάλεω, Φωκικό, Καλλιθέα, και Φωστήρα.

Οι συζητήσεις μάλιστα των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν από τα μπαράζ με την Κυπαρισσιά, καθώς τους συνδέει και προσωπική φιλία. Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η παρουσία του Βαζέχα στο γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσει από κοντά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι κρατούσε και μπλοκάκι σημειώνοντας συνεχώς πράγματα για την... επόμενη ομάδα του.

Παράλληλα το αφεντικό της Σπάρτης θέλει από τώρα να οργανώσει την ομάδα στα πρότυπα της Σούπερ Λιγκ και γι' αυτό η επόμενη κίνησή του θα είναι η συμφωνία με πεπειραμένο τεχνικό διευθυντή.