ΣΠΑΡΤΗ. Ένταση δημιουργήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ Σταύρος Αργειτάκος έθεσε ένα σημαντικό θέμα σχετικά με την Οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο κ Αργειτάκος αναφερόμενος στους χαρακτηρισμούς του δημοτικού συμβούλου κ Αλέκου Βουνάση ζήτησε από τον Δήμαρχο να διορθώσει και να πάρει πίσω την δυσφήμιση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στην στήριξη και άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Σπάρτης στην Γ’ Εθνική.

Ο κ. Αργειτάκος τόνισε ότι δεν μπορεί να προσβάλλεται μία οικογένεια με προσφορά και να εξομοιώνεται με πρόσωπα καταδικασμένα για μεγάλες απάτες…
Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ Βαλιώτης αναφέρθηκε στην προσφορά της οικογένειας ενώ ο δημοτικός σύμβουλος κ Βουνάσης διευκρίνισε ότι δεν στράφηκε κατά προσώπων αλλά κατά του συστήματος που διαφεντεύει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Με αφορμή την παρέμβαση Αργειτάκου άνοιξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ομάδα της Σπάρτης και το γηπεδικό ζήτημα.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι περισσότερες διοικήσεις της ΑΕ Σπάρτης προσέτρεχαν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, (Παύλο, Κώστα και Δημήτρη) για οικονομική βοήθεια και στήριξη βρίσκοντας σχεδόν πάντα ανταπόκριση.

Δείτε το video