ΣΠΑΡΤΗ. Ο πολίτης δεν κρατήθηκε… Θεωρώντας ότι δέχθηκε ειρωνικά σχόλια από υπάλληλο του πολιτικού γραφείου του Λεωνίδα Γρηγοράκου σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στο γραφείο όπου, αφού έσπασε με γροθιά την πόρτα, ζήτησε τον λόγο.

Δευτέρα 29 Ιουνίου. Ώρα 12:30 το μεσημέρι. Πολίτες, υπο τον καυτό ήλιο βρίσκονται στην ουρά του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ Σπάρτης) για ανάληψη ολίγων ευρώ. Ακριβώς δίπλα και στον Α’ όροφο βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Κατά πληροφορίες ένας πολίτης, στην ουρά, θεώρησε ότι δέχθηκε πρόκληση από υπάλληλο του γραφείου που βρισκόταν στο μπαλκόνι του γραφείου. Ο πολίτης ως μαινόμενος ταύρος ανέβηκε στο γραφείο και με γροθιές, καθ΄ ότι εργάτης της υπαίθρου, έσπασε την πόρτα…

Πρόκειται για τον αγρότη Λακιώτη Παναγιώτη με καταγωγή από το Γεράκι. Ο πολίτης δεν κρατήθηκε από την Αστυνομία. Οι μάρτυρες αναφέρονται στα όσα άκουσαν από τον πολίτη ενώ δεν άκουσαν καλά όσα είπε ο υπάλληλος του βουλευτή από το μπαλκόνι.

To συνεργείο του notospress.gr δεν έμεινε μόνο στα λόγια του πολίτη… Οι ώρες είναι δύσκολες και ύποπτες για διχασμό και επικίνδυνες έριδες. Ζητήσαμε και την θέση των υπαλλήλων του γραφείου του βουλευτή. Η επίσημη θέση είναι ότι «Ουδέποτε προκλήθηκε κάποιος και δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του πολίτη.

Αντιθέτως το γραφείο δέχθηκε αναίτια επίθεση και με ψυχραιμία και υπομονή των υπαλλήλων που άκουσαν τον μαινόμενο πολίτη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…». Λογικά αναμένεται δήλωσή του βουλευτή και τέως υπουργού κ. Γρηγοράκου για το συμβάν.

Δείτε στο video τι δηλώνει στην κάμερα του notospress.gr ο πολίτης.