ΜΟΛΑΟΙ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων την Κυριακή 28 Ιουνίου.

Αμέριστη ήταν η συμβολή των δυο κεντρικών ομιλητών του κυνηγετικού περιοδικού Θηρευτής και Φύση, κ. Ρεκουνιώτη Δημήτριου και Λυχούδη Απόστολου, οι οποίοι ανέλυσαν εκτενώς την ασφαλή χρήση και αποθήκευση των κυνηγετικών όπλων, επίσης αναφέρθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με όλους τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του κυνηγίου.

Επίτιμος καλεσμένος του σεμιναρίου ήταν ο κ. Πάσουλας, γνωστός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , εκτροφέας και εκπαιδευτής Μπηγκλ, πρωτοπόρος στην εξέλιξη της συγκεκριμένης ράτσας με 25ετη πείρα. Ο κ. Πάσουλας, αναφέρθηκε στην επιλογή των γεννητόρων, την εκτροφή και την ανατροφή των κουταβιών μέχρι την εκπαίδευση και την κυνηγετική ενηλικίωση τους στους κυνηγότοπους.

Ο Κυνηγετικός Μολαών ευχαριστεί θερμά όλους του παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους, τους κυνηγούς μέλη του Συλλόγου , το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης και τον Πρόεδρο κ. Καρβουνιάρη Ιωάννη, τους εκπροσώπους των Τοπικών φορέων καθώς και το κτήμα Εσπερίδες για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου και την προσφορά αφεψημάτων στους παρευρισκόμενους.