ΣΠΑΡΤΗ. Πολυμελής επιτροπή θα διαχειριστεί και θα προετοιμάσει την συνεργασία του Δήμου Σπάρτης με την εταιρεία που εκπροσωπεί το Spartan Race και ζητά την τέλεσή του στη Σπάρτη.

Δικηγόροι όπως η κ .Σάλαρη και ο κ. Αλεξανδρόπουλος αλλά και συμπολίτες των οποίων την εμπειρία αναγνωρίζει ο Δήμαρχος κ. Βαλιώτης, όπως για παράδειγμα ο κ. Π. Παπαδολιάς θα καθορίσουν τον όρο, τον τρόπο και τον χρόνο που θα αναπτυχθεί η συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία. Επιφυλάξεις υπάρχουν για την μεγάλη κλίμακα των απαιτήσεων αλλά η Δημοτική Αρχή πιστεύει ότι με την εθελοντική συμμετοχή ειδικών όλα θα ξεπεραστούν.

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Σπάρτης «ανοίγει» την πόρτα του Δήμου στην ιδιωτική πρωτοβουλία είτε αυτή αφορά την Αμερικανική εταιρεία του Spartan Race είτε τους ιδιώτες επαγγελματίες κι εθελοντές της πόλης που θα συμμετέχουν στην επιτροπή ή θα ωφεληθούν από την διοργάνωση, ως επιχειρήσεις της πόλης.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αξιοποιηθεί τουριστικά όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ. Αλεξάκος.