Δημοψήφισμα. Ο λαός μίλησε. Ο Τσίπρας ενίκησε.

Το ντόμινο των πολιτικών εξελίξεων το αποδεικνύει. Παραίτηση Σαμαρά και δημιουργικές αναταράξεις στη Ν.Δ.
Αμφισβήτηση Βαρουφάκη.
Αποδυνάμωση της Ευρωπαρέας που ακόμα δεν έχει αποδεχθεί την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Κατάρρευση του συστήματος των δημοσκοπικών εταιρειών που απέτυχαν παταγωδώς.
Κατάρρευση του συστήματος των ΜΜΕ που ξεδιάντροπα πολέμησαν το ΟΧΙ και μετά το πρώτο αποτέλεσμα δήλωναν παρόντα στην προσπάθεια του Έθνους.
Τα όσα έβγαλε η κάλπη είναι προς γνώση και συμμόρφωση των πολιτικών ζόμπι που είδαμε στους δρόμους και στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες.
Τα όσα «έβγαλε» το σύστημα των media είναι προς γνώση και συμμόρφωση των ανθρώπων της Κυβέρνησης που κάποτε πρέπει να αντιδράσουν.

Δείτε τα πρόσωπα στο Συμβούλιο Αρχηγών: Παυλόπουλος, Τσίπρας, Μειμαράκης, Καμένος, Γεννηματά, Κουτσούμπας, Θεοδωράκης ίσως και Μιχαλολιάκος… Ποιός το περίμενε;
Ελληνική Κυβέρνηση υπάρχει. Λίγο πιο «εθνικός» Τσίπρας και λίγο πιο «ευρωπαίος» ο Καμμένος και τα μάτια στραμμένα μπροστά…

Το μόνο που μπορούσε να καταλογίσει – προ του δημοψηφίσματος - κάποιος στην Κυβέρνηση ήταν κάποια καθυστέρηση σε τομές και αλλαγές που ισχυροποιούν τη θέση του λαού και της χώρας.
Τώρα δεν υπάρχει λόγος καμίας καθυστέρησης.

Για να μην επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει την Ελλάδα να υποκύπτει με Αριστερό Πρωθυπουργό που θα πιέσει τα λαϊκά στρώματα και Δεξιό υπουργό Άμυνας που θα «καθησυχάζει» του εθνικούς… πολίτες.