Υλικά (για 4 άτομα)
4 τσιπούρες ή όποιο άλλο ψάρι θέλετε,
400 γρ. ντοματάκια ή ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες,
1/4 φλ. τσ. πέστο,
λίγες ελιές Λακωνίας σε φέτες,
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια,
ρίγανη, αλατοπίπερο,
μαϊντανό ψιλοκομμένο για το τέλος
1 μεγάλη λαδόκολλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο Λακωνίας

Παρασκευή
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας, τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα.
Σε μπολ ενώνουμε το πέστο,ντομάτες,ελιές,πιπεριές και λάδι.
Ρίχνουμε με κουτάλι πάνω στα ψάρια από το μείγμα ντομάτας-πέστο,πασπαλίζουμε με αρκετή ρίγανη.
Κλείνουμε την λαδόκολλα στερεώνοντας την με οδοντογλυφίδες.
Ψήνουμε 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,αν θέλετε το ψάρι σας να ροδίσει ανοίξτε τη λαδόκολλα στα 10 τελευταία λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τα ψάρια μας με μαϊντανό.