ΣΚΑΛΑ. Ο Δήμος Ευρώτα στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του και της φιλανθρωπικής του δράσης προχωρά στη συλλογή «πλαστικών καπακιών» προκειμένου να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας.

Ο παραπάνω Σύλλογος εκμεταλλεύεται τα «πλαστικά καπάκια» για την αγορά «αμαξίδιων» για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης κι οι οικονομικές τους δυνατότητες (άπορα, ανασφάλιστα) δεν τους επιτρέπουν να τα αποκτήσουν. Μέχρι σήμερα έχουν αγοραστεί κι έχουν διατεθεί περίπου 200 «αμαξίδια» από τη συγκέντρωση των «καπακιών».

Όλοι οι πολίτες του Δήμου Ευρώτα καλούνται να συμμετέχουν και να στηρίξουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα συλλέγοντας τα «πλαστικά καπάκια» και τοποθετώντας τα στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους που θα βρίσκονται στο γραφείου του Δημάρχου Ευρώτα , στα κτίρια των Δημαρχείων Σκάλας και Βλαχιώτη και στο κτίριο του Γραφείου Κίνησης. Κατόπιν ο Δήμος αναλαμβάνει την αποστολή τους στη διεύθυνση του σωματείου.

Ο Δήμος Ευρώτα επιβραβεύει τέτοιες πρωτοβουλίες και παράλληλα τις ενδυναμώνει εμπράκτως, ενώ προσδοκά την αντίστοιχη ανταπόκριση από τους πολίτες.

Το notospress.gr συμμετέχοντας αυθόρμητα στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία καλεί τους αναγνώστες να συμμετέχουν συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια που θα διατεθούν στον Δήμο Ευρώτα για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του notospress.gr καθημερινές 10-12 π.μ. στο τηλέφωνο 2731100933. Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε το δύσκολο εφικτό. Ελάτε να συγκεντρώσουμε τόσα καπάκια ώστε να δωρίσουμε από το notospress.gr ένα αμαξίδιο για τον σκοπό του Δήμου Ευρώτα!