Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το εννοούσε. Θέλει την ΑΕ Σπάρτης σε μια κάθετα ανοδική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνον έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί ο έμμεσος παροπλισμός των ποδοσφαιριστών που ανέβασαν την ομάδα στην κατηγορία.

Οι πληροφορίες ότι μειώνονται οι αποδοχές αυτών ποδοσφαιριστών όπως οι Τσούκλης, Σεμερτζίδης και Αναστασάκος σημαίνει ότι ο νέος προπονητής αλλάζει ριζικά το ρόστερ της ομάδας με στόχους αδιαπραγμάτευτους και υψηλούς.

Αυτό που προβληματίζει τους φιλάθλους της ΑΕ Σπάρτης είναι αν η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης έχει αντιληφθεί ότι η ύπαρξη της ομάδας οφείλεται και στην οικονομική ενίσχυση Γιαννακόπουλου αλλά και στο συναίσθημα εκατοντάδων Σπαρτιατών.

Αν η ΑΕ Σπάρτης εισέλθει στις ράγες του αδυσώπητου επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τότε η Διοίκηση φυσικά έχει τον πρώτο λόγο αλλά και οι φίλαθλοι πλέον έχουν το απόλυτο δικαίωμα της αυστηρής κριτικής.

Στα αλώνια υπάρχει ίσως φαγωμάρα και ασυνέπεια αλλά το δείλι φεύγουν όλοι αγκαλιασμένοι… γιατί υπάρχει τιμή!
Στα σαλόνια όλα αστράφτουν και μοσχομυρίζουν, πλάνα και σχέδια καθορίζουν τη συμπεριφορά αλλά, κι εδώ, όλα έχουν την δική τους τιμή.

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr