ΣΠΑΡΤΗ. Με φανέλα που αναγράφει «Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά» θα αγωνιστεί στο φετινό Σπάρταθλον ο Καραβαίος σπαρταθλητής Γιάννης Δημόπουλος, προβάλλοντας παράλληλα την ιστοσελίδα του συλλόγου (e-karavas.gr).
Ήταν επιθυμία του ιδίου του αθλητή να αγωνιστεί ξανά με φανέλα του Συλλόγου στον κορυφαίο υπερμαραθώνιο της Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για το Σύλλογο, όσο και για τον οικισμό του Καραβά στο σύνολό του.
Έτσι, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει συμβολικά στο Γιάννη Δημόπουλο αγωνιστική περιβολή (φανέλα και σορτς), ως ελάχιστο δείγμα υποστήριξης της προσπάθειάς του και εκτίμησης στο πρόσωπό του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο δρομέας θα αγωνιστεί στο Σπάρταθλον, καθώς επίσης και η δεύτερη φορά που θα το πράξει φορώντας φανέλα του Συλλόγου. Επίσημη πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησε αγωνιζόμενος με τη νέα του φανέλα στο «Κρόνιον Πέρασμα» το Σάββατο 18/7/2015. Ο Γιάννης Δημόπουλος είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά και μέλος του Δ.Σ. του νεοσύστατου σωματείου «Σπαρτιάτες Δρομείς».

Πηγή:e-karavas.gr