Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του για την πραγματοποίηση σημαντικών κλαδικών εκθέσεων:

4η διεθνή έκθεση κρέατος «MEAT DAYS 2015»
Σημαντικές εταιρείες θα συμμετέχουν και φέτος στην 4η διεθνή έκθεση MEAT DAYS 2015 το τριήμερο 7,8,9 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.
Η επαγγελματική και εξειδικευμένη κλαδική έκθεση MEAT DAYS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων. Οι βασικές κατηγορίες που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της είναι: Έμποροι κρέατος, αλλαντοποιίες, παραγωγοί, εκτροφείς, βιομηχανίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, σφαγεία, εξοπλισμοί κρεοπωλείων, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας, κρεατοσκευάσματα, πρώτες ύλες και μπαχαρικά κ.α.
Παράλληλες εκδηλώσεις όπως ημερίδες, συνέδρια, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις, επιδείξεις, φεστιβάλ κ.α. θα δώσουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στην έκθεση. Οι εκδηλώσεις αυτές λαμβάνουν τόπο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στον εκθεσιακό χώρο και στις συνεδριακές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.
Σημαντική εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την έκθεση MEAT DAYS είναι η 4η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας. Εκεί οι συμμετέχοντες Έλληνες παραγωγοί, οι βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους σε έμπειρους κριτές, οι οποίοι θα τα αξιολογήσουν και θα τα βραβεύσουν ανάλογα με την αξία και την ποιότητα τους. Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής στην εκδήλωση.
Επίσης δύο σημαντικοί κλάδοι θα προβληθούν παράλληλα με την έκθεση MEAT DAYS. Το τριήμερο 7,8,9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo θα πραγματοποιηθούν η 3η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO καθώς και η 2η έκθεση κατεψυγμένων προϊόντων FROZEN FOOD.

7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας, διοργανώνει την 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας 2015), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 30 Σεπτεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2015 δίνοντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.
Ειδική τιμολογιακή πολιτική με την ανάλογη επιδότηση απολαμβάνουν και φέτος οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενώ το κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα προνομιακό για τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Έκθεση μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2351047263 & 2351023211. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.champier.gr

Expo Mediterranean
3-5 Οκτωβρίου 2015
HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ
Στην έκθεση αυτή δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της να οργανώσουν τις παραγγελίες τους και να επιλέξουν τους προμηθευτές τους, εξασφαλίζοντας την επιτυχία και μέγιστα κέρδη! Από τη μεριά τους οι εκθέτες προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, εισάγουν στην αγορά τις καινοτομίες τους και συνάπτουν συμφωνίες ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, καταμερίζοντας αρμονικότερα τις πωλήσεις τους.

2η Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2015
4-6 Δεκεμβρίου
Metropolitan expo
Στην Έκθεση θα συμμετέχουν 100 διεθνείς Buyers από χώρες-κλειδιά για τον Ελληνικό τουρισμό . Για το Leisure και MICE προσκαλούνται Tour Operators από την Ευρώπη ( Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία, Πολωνία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ισπανία, Ολλανδία, Κύπρος) , τα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία), τη Ρωσία, τη Τουρκία ενώ ειδικά για τον luxury τουρισμό θα συμμετέχουν buyers από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,( Αμπού Ντάμπι, ΝτουμπάΙ), τη Σαουδική Αραβία ( Ομάν, Ιράν, Κατάρ), Μπαχρέϊν, Λίβανο, Ινδία και Ταϋλάνδη.

26η DETROP BOUTIQUE & 7η ARTOZYMA

26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων.
Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.
Με βάση τα ανωτέρω, σας καλούμε να συνδράμετε, για ακόμη μια φορά, για μια δυναμική εκπροσώπηση της περιφέρειας σας στη μοναδική με εξαγωγικό προσανατολισμό και έμφαση στα ελληνικά προϊόντα έκθεση Τροφίμων-Ποτών της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-HELEXPO προσφέρει έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών καθώς και έναν από τους πλέον κεντρικούς χώρους της Έκθεσης.