ΣΠΑΡΤΗ. Ευχαριστήρια επιστολή προς την Εταιρία ΤΣΙΚΑΚΗΣ -ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα για την προσφορά ζωοτροφών στου πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά κτηνοτρόφους της περιοχής Νεάπολης Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
«Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά ζωοτροφών προς τους πληγέντες κτηνοτρόφους της Νεάπολης Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας .

Η ανιδιοτελής προσφορά σας προς τους συντοπίτες μας κτηνοτρόφους αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας διότι προέρχεται από μια λακωνική εταιρία που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα επί πολλά έτη. Η πρωτοβουλία σας, υποδηλώνει ότι η Αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ο σημαντικότερος πυλώνας για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και ευελπιστούμε να βρει μιμητές διότι οι φίλοι μας κτηνοτρόφοι στη Νεάπολη την έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα τούτες τις ώρες που η χώρα μας διέρχεται μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης.

Σας ευχαριστούμε θερμά».