ΣΠΑΡΤΗ. Μετά τις ανακατάξεις στο φετινό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, έφθασε επιτέλους η ώρα για θέατρο. Παρόλο που το Σαϊνοπούλειο αδυνατεί να τηρήσει στάση δεοντολογική και αξιοκρατική έναντι των ΜΜΕ σε ότι αφορά τα χορηγικά προγράμματα στις παραστάσεις και συναυλίες, το notospress.gr αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη ενημέρωση παρουσιάζει την παράσταση.

Ο Θέμης Μουμουλίδης σκηνοθετεί την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή με έναν δυναμικό θίασο (Νικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αρβανίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Κώστας Βελέντζας, Γιώργος Παπαπαύλου, Μάνος Καρατζογιάννης, Γιώργος Νούσης). Στο διαχρονικό αυτό σχόλιο πάνω στην αλαζονεία της εξουσίας, ένα κείμενο βαθύτατα πολιτικό, η ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να ζει σύμφωνα με το προσωπικό σύστημα αξιών του συγκρούεται με την ισχύ μιας αυθαίρετης εξουσίας.

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα δεν θα μπορούσε, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να μη συναισθανθεί τη δυσκολία του κοινού. Έτσι, μειώνει την τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνοντάς την σε 10 ευρώ για όλους.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9.30΄ μμ, για να απολαύσουμε άλλη μία μοναδική βραδιά θεάτρου στο Σαϊνοπούλειο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310-82470, 82395.