ΣΠΑΡΤΗ. Την ερχόμενη Πέμπτη 20/8 στις 6.30 μ.μ. ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Σπαρτιατικού Γ.Σ. που θα αγωνίζεται φέτος στον 1ο όμιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης, θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα είναι ουσιαστικά μια προπόνηση γνωριμίας των παλιών αθλητών με τους νεοαποκτηθέντες αλλά και με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Νάνο και τον συνεργάτη του Αργύρη Τσώνη.

Προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από τον Γιώργο Κάτσαρη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από την επέμβαση που υπεβλήθη στο γόνατο στις αρχές του καλοκαιριού και θα ακολουθήσει αρχικά ειδικό πρόγραμμα.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με αθλητές προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο το ρόστερ και πιθανόν μέχρι τέλος του μήνα να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Παράλληλα κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 40 ευρώ και πωλούνται στα καταστήματα RETRO MUSIC BAR (Κεντρική Πλατεία Σπάρτης), ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΗ - TERMINAL (Κων. Παλαιολόγου 14) αλλά και από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Εισιτήρια διαρκείας θα είναι διαθέσιμα και στην 1η προπόνηση της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο Σύλλογος του Σπαρτιατικού θεωρεί πως η παρουσία του κοινού στην πρώτη προπόνηση θα δώσει δύναμη στους αθλητές και στους προπονητές στην δύσκολη προσπάθεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.