ΣΚΑΛΑ. Η μαύρη εργασία συνδέεται με την φοροδιαφυγή αλλά και την διαμόρφωση συνθηκών απάνθρωπου παραγοντισμού και εκδούλευσης. Μια Κυβέρνηση που θέλει να λέει και να εννοεί ότι νοιάζεται τόσο για τους μετανάστες όσο και για τους πολίτες της πρέπει να δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα.

Ας δούμε τι συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου της Σκάλας. Και ό,τι συμβαίνει στη Σκάλα παρατηρείται σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας…

Στον κάμπο της Σκάλας και στις εργασίες της αγροτικής παραγωγής εργάζονται «φαντάσματα» της ημέρας αφού το πρωί τους βλέπεις σε ελαιώνες, πορτοκαλεώνες και θερμοκήπια και μετά εξαφανίζονται…
Τι συμβαίνει; Πολλές εκατοντάδες «μαύρων» εργατών που για ένα μεροκάματο στοιβάζονται σε σπίτια και σε αποθήκες εκείνων που κουμαντάρουν την μαύρη εργασία στην ύπαιθρο της Ελλάδας.

Μόνο στην περιοχή της Σκάλας, τα «μαύρα» χρήματα που αλλάζουν χέρια ξεπερνούν τα 15.000.000€ κάθε χρόνο!
Χρήματα που δεν δηλώνονται, δεν φορολογούνται και, πάνω απ’ όλα, χρήματα εργασίας που δεν ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία της καταρρέουσας χώρας.
Η κατάσταση είναι πλέον απροκάλυπτα προκλητική. Κάτω από την μύτη στελεχών του Κοινοβουλίου και της Κυβέρνησης ένα «παρακράτος» μαύρης εργασίας ευημερεί.
Ποιοι είναι αυτοί που συντηρούν και προστατεύουν αυτό το καθεστώς;
Ποιοι είναι αυτοί που το επανδρώνουν με μετανάστες και λαθρομετανάστες;
Ποιοι είναι αυτοί που κερδοσκοπούν σε βάρος του ελληνικού κράτους και στις πλάτες των αγροτών και των μεταναστών;

Το πρώτο θύμα όλων είναι τα ταμεία του κράτους.
Το δεύτερο θύμα είναι ο αγρότης – παραγωγός που πληρώνει μαύρα τα συστήματα και τα συνεργεία που είναι «υποχρεωμένος» να χρησιμοποιήσει.
Το τρίτο θύμα είναι οι τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.
Το τέταρτο θύμα είναι οι εργάτες – μετανάστες που ελέγχονται από τους πλέον επικίνδυνους αρχηγούς αλλά κι Έλληνες διακινητές εργατών…

Μια περιοδεία σε αγροτικές περιοχές της Λακωνίας, της Ηλείας κ.α. θα πείσει τους Κυβερνήτες της χώρας ότι επιτρέπουν με την απάθεια τους (ή στην καλύτερη περίπτωση με την άγνοιά τους) να διογκώνεται ένα φαινόμενο εκρηκτικό.
Οι αρχές του τόπου, που ελπίζουμε ότι δεν έχουν διαβρωθεί ακόμα, Δημοτικές Αρχές και Εισαγγελικές Αρχές, πρέπει άμεσα να παρέμβουν.

Η αλυσίδα της μαύρης εργασίας έχει ως εξής:
Ο αγρότης είναι υποχρεωμένος να αποδώσει την παραγωγή του σε εμπόρους. Οι έμποροι συνεργάζονται με συνεργεία που ελέγχουν συγκεκριμένα άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί. Τα συνεργεία επανδρώνονται από μετανάστες και κυρίως λαθρομετανάστες που εισέρχονται σωρηδόν στη χώρα. Τους μετανάστες «υποδέχονται» και καθοδηγούν αδίστακτοι και δικτυωμένοι αρχηγοί φυλών και καταυλισμών.
Ο αγρότης πληρώνει «μαύρα» χρήματα για την εργασία που του παρέχουν. Ο εργάτης μετανάστης λαμβάνει ελάχιστα αφού «φιλοξενείται» ενώ είναι παράνομος και φοβισμένος. Αυτοί που κερδίζουν είναι οι μεσάζοντες. Πολλά, πάρα πολλά χρήματα που χάνει το ελληνικό Κράτος από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
Την ίδια στιγμή το ίδιο το κράτος «πνίγει» τον Έλληνα αγρότη με φόρους και νόμους.
Την ίδια στιγμή αφήνει ασύδοτη την εκμετάλλευση των μεταναστών…
Αριστερή Ελληνική Κυβέρνηση σε παράκρουση, συσκότιση και κάθετη πτώση με εξαπτέρυγα δεξιά και αριστερά της!