ΣΠΑΡΤΗ. Ο Εμπορικός Σύλλογος της Σπάρτης προσκαλεί τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό, τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες, στην «Λευκή Νύχτα» της αγοράς της Σπάρτης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου από τις 9:00μμ μέχρι πρωίας.

Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου «παρά τις δυσκολίες της εποχής με την αβεβαιότητα, τους περιορισμούς στις τράπεζες και τις συνθήκες της οικονομίας, έμποροι και επιχειρηματικός κόσμος είμαστε εδώ. Προτείνουμε να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να διασκεδάσουμε σε μια φιλόξενη και ζωντανή αγορά.

Οι επιχειρήσεις της Σπάρτης να προετοιμαστούν ανάλογα για την σωστή εξυπηρέτηση όλων. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο μας διάφορες εκδηλώσεις.

Σε ένα φιλόξενο κλίμα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά όλη την νύχτα, για να πραγματοποιήσουμε συμφέρουσες αγορές. Η «Λευκή Νύχτα» συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων συνεπώς οι τιμές των εμπορευμάτων θα είναι ακόμα πιο ελκυστικές καθώς θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές για την περίσταση. Επίσης την εορταστική βραδιά θα πλαισιώνουν μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα».


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού Λακωνίας σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου σε μια βραδιά με έξυπνες αγορές, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκπλήξεις, διασκέδαση. «Σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι των επιχειρήσεων της Σπάρτης που θα είμαστε όλοι εκεί και θα μείνει σε όλους αξέχαστο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.