ΜΟΛΑΟΙ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων ανακοινώνει στα μέλη του , που καθημερινά επισκέπτονται το γραφείο του για να εκδώσουν την άδεια τους και εκφράζουν τα παράπονά τους για την έλλειψη του ομοσπονδιακού θηροφύλακα στην περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας, τα εξής :

«Αποκλειστικά υπεύθυνη για την καθυστέρηση του διορισμού νέου ομοσπονδιακού θηροφύλακα, μετά την συνταξιοδότηση του προηγούμενου, είναι η Γ΄Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, η οποία από τον Ιούλιο έχει δημοσιεύσει προκήρυξη για 3 ομοσπονδιακούς θηροφύλακες στη Λακωνία, αλλά ακόμη περιμένουμε!!! Έχουν δίκιο οι συνάδελφοι κυνηγοί που διαμαρτύρονται διότι πληρώνουν 50,10 ευρώ προς την Κ.Σ.Ε. και την Γ΄ΚΟΠ , για να υπάρχει θηροφύλαξη.
Ο μοναδικός ομοσπονδιακός θηροφύλακας που υπάρχει στο Νομό μας , κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύψει εδαφικά 4 Συλλόγους και όπως όλοι καταλαβαίνουν είναι αδύνατον.

Εμείς ως Δ.Σ. προχωρήσαμε σε πρόσληψη ενός θηροφύλακα για να καλύψουμε τις ανάγκες μας και εκφράζουμε δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια μας για αυτήν την κατάσταση εν μέσο της κυνηγετικής περιόδου, διότι είμαστε ο μόνος Νομός στην Πελοπόννησο που έχουμε έναν και μοναδικό ομοσπονδιακό θηροφύλακα, την ώρα που οι υπόλοιποι Νομοί έχουν από 4 έως και 8 θηροφύλακες της Ομοσπονδίας.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν μήπως κάνουμε λάθος οι Σύλλογοι που αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε ενωμένους κοντά μας τους κυνηγούς και να μην πάνε σε παρασυλλόγους την ώρα που κάποιοι αδιαφορούν προκλητικά για την περιοχή μας;

Αν τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο θέμα ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει έκτακτη γενική συνέλευση για να πάρει αποφάσεις επ αυτού».