ΣΠΑΡΤΗ. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατόπιν της υπ΄ αριθμ. 1715/27-8-2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής προκηρύσσει Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού για τις ανάγκες υπηρεσιών της ΠΕ Λακωνίας» και συγκεκριμένα για τα είδη που αναφέρονται στο Παράρτημα Α της αρ.6736/25-9-2015 Διακήρυξης που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής, συνολικού προϋπολογισμού 29.268,29 € (χωρίς το ισχύον ΦΠΑ) (36.000,00 € με ΦΠΑ).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν μία και μοναδική προσφορά, σε σφραγισμένο φάκελο με έντυπη αίτηση επί αποδείξει (Αρ. πρωτοκόλλου, ημερομηνία και ώρα παραλαβής) στην Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Λακωνίας, Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, 2ο χιλ. Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, έως και την 6-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ. δίνοντας πλήρη στοιχεία (Επωνυμία, δ/νση, τηλ., Κλπ.)

Ο τρόπος υποβολής και τα δικαιολογητικά συμμετοχής αναλύονται στα άρθρα 1 και 6 της αρ. 6736/2015 Διακήρυξης.

Mειοδότης θα αναδειχθεί εκείνος με τη μικρότερη συνολική τιμή προσφοράς, εφόσον τα προσφερόμενα είδη καλύπτουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης. Επομένως, επί ποινή αποκλεισμού απορρίπτονται οι προσφορές υποψηφίων που δεν καλύπτουν πλήρως τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης.

O Ανάδοχος βαρύνεται και με τις νόμιμες υπέρ τρίτων κρατήσεις ήτοι:
Κράτηση 0,10% επί της καθαρής συμβατικής αξίας (χωρίς ΦΠΑ) υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων Χ 3% Χαρτόσημο ΕΑΣ και 20% ΟΓΑ Χαρτοσήμου ΕΑΣ επί όλου του προηγούμενου ποσού, φόρος εισοδήματος 4% προμήθειας υλικών, καθώς και κάθε άλλη κράτηση που τυχόν θα ισχύει κατά την ημέρα του διαγωνισμού βαρύνουν τον προμηθευτή.

Για τα πλήρη τεύχη του διαγωνισμού θα παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr.

Αιτήματα για συμπληρωματικές πληροφορίες- διευκρινήσεις επί των εγγράφων του διαγωνισμού απευθύνεστε στα τηλέφωνα 27313-63134-186, Κοκκονού Μεταξία-Κουλούρη Ελένη.
Η.Μ.