Οι ψυχολόγοι και οι εκπαιδευτικοί μας λένε ότι το χρώμα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, είτε γιατί την επηρεάζει, είτε γιατί την εκφράζει…

Η ελληνική κοινωνία βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, ραγδαίες αλλαγές, ταχύτατες εξελίξεις. Είτε ανώριμες είτε ώριμες οι εμπειρίες των ανθρώπων προξενούν αντιδράσεις και εμπεριέχουν συναισθήματα. Τα λόγια και τα κείμενα δεν μπορούν πάντα να δείξουν την κατάσταση, να σημαδέψουν το συναίσθημα, να φανερώσουν την άποψη. Ακόμα και οι εικόνες κάποιες στιγμές είναι αδύναμες να χωρέσουν το ιδιαίτερο, το αυθεντικό, το μοναδικό που ο κάθε ένας νιώθει, βιώνει και συλλογιέται.

Το notospress.gr από σήμερα και για 11 ημέρες σας ζητά να «δώσετε χρώμα» στην κατάσταση της ζωής σας… Ψηφίστε με ψυχραιμία αλλά αυθόρμητα και ειλικρινά το χρώμα που σας αντιπροσωπεύει - όχι στιγμιαία - αλλά καθολικά αυτή την κρίσιμη και σημαντική για την κοινωνία περίοδο.

Παρακινείστε και άλλους να ψηφίσουν. Διαδώστε την ψηφοφορία και ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την παλέτα χρωμάτων των αναγνωστών του notospress.gr.

Θα καταλήξουμε σε μια ζωγραφιά όπου άλλα χρώματα θα υπερισχύουν και άλλα θα υποκύπτουν. Κάποια θα διακρίνονται και κάποια να σβήνουν…
Ψήφισε τώρα!

Αν χρωματίζατε τη ζωή σας αυτή την περίοδο θα δίνατε χρώμα:

ΜΑΥΡΟ 8% (1 ψήφοι)

ΚΟΚΚΙΝΟ 17% (2 ψήφοι)

ΠΡΑΣΙΝΟ 8% (1 ψήφοι)

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 17% (2 ψήφοι)

ΜΩΒ 8% (1 ψήφοι)

ΓΚΡΙ 25% (3 ψήφοι)

ΘΑΛΑΣΣΙ 8% (1 ψήφοι)

ΑΛΛΟ 8% (1 ψήφοι)

Σύνολο ψήφων: 12