ΣΚΑΛΑ. Ο Αντιδήμαρχος Ευρώτα με την αρμοδιότητα του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας κ. Δήμος Βέρδος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους εργάστηκαν στις επιχειρήσεις αποκατάστασης των ζημιών τις οποίες προκάλεσε ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος που έπληξε τη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας και την Τοπική Κοινότητα Έλους τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί και συγχαίρει τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Β΄ Τάξης του Δήμου Ευρώτα με τους εθελοντές πυροσβέστες που προσέφεραν τις υπηρεσίες του στους πληγέντες κατοίκους με αυταπάρνηση κι αίσθημα αλληλεγγύης, καθώς και το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου, την Ελληνική Αστυνομία, τη ΔΕΗ και όλους τους πολίτες που βοήθησαν στις εργασίες. Χάρη στην άριστη συνεργασία όλων λειτούργησαν σωστά οι Υπηρεσίες κι υπήρξε άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε ο ανεμοστρόβιλος.

Στο ευχαρηστήριο μήνυμά του ο κ. Βέρδος σημειώνει ότι "Ο Δήμος Ευρώτα θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πληγέντες προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τις έκτακτες ανάγκες τους κι εύχομαι να υπάρξει αντίστοιχη κρατική μέριμνα".