Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν αήττητη στην Καλλονή, μετρώντας μόλις μία ήττα στη μακρινή αγωνιστική περίοδο 2010-11 για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα από την ΑΕΛΚ, που κατέκτησε τότε τον τίτλο και την άνοδο στη Football League 2. Οι Πρωταθλητές Λακωνίας όμως έσπασαν το σερί της με γκολ του Ραχήμ στο 12'.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου ξεκίνησαν με... άγριες διαθέσεις στο δημοτικό στάδιο Καλλονής με στόχο το γρήγορο γκολ. Οι Αναστασάκος και Ραχήμ έκαναν συνεχώς δύσκολη τη ζωή των νησιωτών και ειδικά του Πουρή ο οποίος εξουδετέρωνε τα σουτ που επιχειρούσαν ανά διαστήματα οι Σπαρτιάτες. Στο 12' ο Ραχήμ κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του Αιολικού με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ανοίγοντας για τα καλά την όρεξη των Πρωταθλητών Λακωνίας. Ο 21χρονος επιθετικός μάλιστα έχασε πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 32' ο Αναστασάκος βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0. Μετά από πλάγιο, ο πολύπειρος επιθετικός έκανε το σουτ αλλά οι νησιώτες έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη, με το Αιολικό να έχει τη σχετική υπεροχή και να προσπαθεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Τσέλιου, για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραχήμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η ΑΕ Σπάρτη πανηγύρισε στο τέλος το μεγάλο διπλό στην Καλλονή και την πρώτη της νίκη στη Γ' Εθνική.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Τσέλιος, Σιώπης, Λιονάκης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Τάντιτς (89' Δημολιός), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (90' Μπεκλετζής), Ραχήμ, Χαλίλι (66' Ηλιόπουλος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πουρής, Κρουσταλέλης, Στουρνάρας (57' Λάλας), Ιορδανίδης, Παπαζούδης, Κριπιντίρης, Γάλας, Μίχος, Σαμπάνης, Μανουσάκης (75' Λίμα), Κέρι (72' Κάλπας).
πηγή:dokari.gr