«Είναι ένα εξαιρετικά γλυκό σενάριο προσαρμοσμένο στα ελληνικά, καθώς η πρωτότυπη παραγωγή είναι του BBC και έχει ήδη κάνει επιτυχία σε πολλές χώρες».

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Έθνος η Λάκαινα Αθηνά Οικονομάκου η οποία μάλιστα επιβεβαίωσε ότι απέρριψε προτάσεις που δέχτηκε από τον Alpha και το Star προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega.

Αναλυτικότερα για το σενάριο της σειράς είπε: «Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν παντρευτεί όπου συμβαίνουν πραγματικά τρομερές ανατροπές. Συμβαίνουν διάφορα στον μέλλοντα σύζυγο που τον υποδύεται ο Μάκης Παπαδημητρίου, ένας πραγματικά εξαιρετικός ηθοποιός. Εγώ ως μέλλουσα σύζυγος αντιμετωπίζω επίσης τα πάνδεινα. Τους γονείς μου υποδύονται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση. Θα δούμε λοιπόν μέρα, μέρα όσα θα γίνονται πριν από τον γάμο και στη συνέχεια προκύπτουν πολλά ευτράπελα τα οποία δεν αποκαλύπτουμε. Κωμωδία καταστάσεων λοιπόν που βασίζεται στους χαρακτήρες των ηρώων. Μια πολύ ωραία δουλειά σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου που δίνει μοντέρνα οτπική στα πράγματα. Η κωμωδία είναι κάτι που τηλεοπτικά δεν έχω ξανακάνει όπως είπαμε αλλά το έχω κάνει επανειλημμένες φορές θεατρικά».

Πηγή: TV Έθνος