ΣΚΑΛΑ. Εκδήλωση προς τιμήν του Ιωάννη Μεταξά διοργανώνεται από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας και τον εκδοτικό οίκο Αδούλωτη Μάνη στη Σκάλα την Τρίτη 27/10, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας:

««Η Λακωνία τιμά τον εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και τα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων»!
Με αυτόν τον τίτλο ως κεντρικό μήνυμα, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας και ο εκδοτικός οίκος Αδούλωτη Μάνη οργανώνουν και καλούν όλους τους Λάκωνες σε ανοικτή πατριωτική εκδήλωση προς τιμήν του αρχιτέκτονα του περήφανου ΟΧΙ των Ελλήνων τού 1940, εθνικού κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Σκάλα Λακωνίας στις 8.00 το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2015, στην πλατεία Πηγών, στο κέντρο Δ. Κατέχου.

Κεντρικός ομιλητής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Θα μιλήσουν επίσης: ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας, ιατρός Γιώργος Λουκάκος και ο εκδότης και πολιτευτής Γιώργος Δημακόγιαννης.

Το εθνικιστικό κίνημα συνεχίζει τον αγώνα του σε όλα τα επίπεδα, για το Λαό και την Πατρίδα πάντοτε, χωρίς να λησμονεί τις μεγάλες μορφές τού Ελληνισμού, όπως ο πραγματικός Εθνάρχης Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς…»

[Η επιλογή της φωτογραφίας που δημοσιεύεται παραπάνω ανήκει στους διοργανωτές της εκδήλωσης και όχι στο notospress.gr]