ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ξεκίνησε τις παραστάσεις του στις 24 Οκτωβρίου, το νεόδμητο ανοικτό θέατρο «Δ. Σπαντίδου», στον Άγιο Κωνσταντίνο, Λακωνίας.

Πλήθος κόσμου από τα γειτονικά χωριά και όχι μόνο, γέμισε το ζεστό και φιλόξενο θέατρο «Δ. Σπαντίδου», για να παρακολουθήσει την διαδραστική θεατρική παράσταση «Άνθρωπος 2», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λουριδά.

Ένα σύνολο νέων ηθοποιών, κατάφερε με τους προβληματισμούς του, να αφυπνίσει τους θεατές και να τους κάνει να συμμετάσχουν ενεργά, εκφράζοντας απορίες, ερωτήσεις και απόψεις.

Την παράσταση ακολούθησε γιορτή με παραδοσιακά φαγητά και κρασί, προς τιμήν του ιδρυτή του θεάτρου και Λάκωνα επιστήμονα κ. Δημητρίου Σπαντίδου.

Το φιλόξενο αυτό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σπάρτης κ. Ευάγγελος Νικολακάκης, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Τζωρτζάκης.

Οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης ήταν ο Λεωνίδας Βέλλης, η Μελιάννα Μάκαρη και Μαρτασώ Τσότρα. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν ο Αντώνης Σταυριανέας.