Από τις 26 έως τις 30 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος διοργανώνεται Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» σε μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου και Ανάδοχο την εταιρία ALFA EXPO.

Στην έκθεση που προσελκύει πλήθος κόσμου, Αθηναίους και μη, συμμετέχουν κάθε χρόνο, σχεδόν εξήντα εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο, παρουσιάζοντας και προωθώντας τα παραδοσιακά προϊόντα τους, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της περιοχής τους. Με τη συμμετοχή των Δήμων, επιτυγχάνεται η ευρεία προβολή του Τουρισμού-Αγροτουρισμού & του Πολιτισμού της Πελοποννήσου, μέσα από προώθηση των επιχειρήσεων τουρισμού υπαίθρου & των μικροπαραγωγών της. Το κόστος του περιπτέρου για τον κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 600€. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ποικίλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και μουσικοχορευτικά δρώμενα, ενώ η διοργάνωση διαφημίζεται από μεγάλη μερίδα του Τύπου καθώς και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας με live μεταδόσεις.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια στηρίζουν την Έκθεση «Μυθική Πελοπόννησος» στα θέματα της διοργάνωσης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων.