Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τους Πρωταθλητές Λακωνίας που παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, έκλειναν τους χώρους όσο καλύτερα μπορούσαν και έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Η ΑΕ Σπάρτη όμως παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο διαβασμένη και σταδιακά ανέβαζε ρυθμούς για το πολυπόθητο γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, στο πρώτο μέρος, καταγράφτηκε στο 34΄με σουτ του Ραχήμ που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντωνίου ανέβασαν στροφές για να καθαρίσουν το ματς, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η είσοδος του Ηλία Αναστασάκου, ο οποίος αναστάτωνε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Στο 53' ο Σιώπης κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Αναστασάκος. Ο αρχηγός δεν δυσκολεύτηκε από τα έντεκα μέτρα και άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπεκλετζής δοκίμασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως να βρει στόχο. Το τελευταίο μισάωρο οι δυο ομάδες δεν ήταν απειλητικές με αποτέλεσμα το εύθραυστο 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος.
Παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε από νωρίς το μεσημέρι στη Σπάρτη, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έδωσε δυναμικό παρών και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη ενός ακόμα θετικού αποτελέσματος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Λιονάκης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ, Αναστασόπουλος, Μπεκλετζής, Καλογέρης, Κατσίκης.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Κωνσταντινόπουλος, Περικλής Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Παναγόπουλος, Πολίτης Γ., Ντομάζ, Γκάτσης, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης.

Φωτορεπορτάζ: Τάκης Κούρος (www.studiokouros.gr) Face: https://www.facebook.com/takis.kouros

Πηγή : dokari.gr