Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλεί σε μια εκπομπή αφιερωμένη στον Μπάμπη Στόκα και την Ομογένεια του Τορόντο, την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, Μπάμπης Στόκας, προσκαλεί την ομογένεια και αγαπημένους του φίλους σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, εκρηκτική διάθεση και πολύ κέφι.

Στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα συμμετέχουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Δημοσθένης Ταμπάκος, Λευτέρης Πετρούνιας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Νικόλτσιου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Άγγελος Μπούρας, Ξενοφών Ραράκος, Τάκης Γαλιάτσος, Δημήτρης Καρατζιάς.

Μαζί με τον Μπάμπη Στόκα μοναδικές ερμηνείες μάς χαρίζουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Σόνια Θεοδωρίδου, Γιώτα Νέγκα, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Σοφία Αβραμίδου και Φρόσω Στυλιανού.

Προσκεκλημένος στην εκπομπή είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος της Ελληνικής Παροικίας του Τορόντο, Τάκης Γαλιάτσος, ο οποίος μάλιστα παραδίδει στον κ. Σπύρο Παπαδόπουλο μια αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους της Ελληνικής κοινότητας Τορόντο σαν ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στην ομογένεια.

Αναφορά σε θέματα και προσωπικές εμπειρίες σχετικά με την ομογένεια κάνουν οι Σ. Παπαδόπουλος, Μανώλης Μητσιάς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Πάνος Σκουρολιάκος.

Επιπλέον, το Spartan Media παρουσιάζει ένα βίντεο ''Το Σκονάδικο" του Τορόντο.. Ένα βίντεο αφιερωμένο στους μερακλήδες μουσικούς και το πάθος τους για το μπουζούκι, συνεχίζοντας την κουλτούρα με την κατασκευή μουσικών οργάνων.

Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν.
Αυτό είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!