ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και δρομέων αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο 3ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στην Τοπική Κοινότητα Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου 21,1 χλμ., των παράλληλων αγώνων 10χλμ. και 5 χλμ. και του αγώνα 1χλμ. «Τριαντάφυλλος» για τα παιδιά.

Ο Δήμος Ευρώτα είναι αρωγός στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ο Α.Π.Σ. «Καλλισθένης», άλλοι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και εθελοντές για την άριστη οργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι συνδράμουν τη διοργάνωση προετοιμάζονται και εργάζονται αδιάλειπτα εδώ και μήνες.

«Τέτοιες εκδηλώσεις είναι σπουδαίες για τον Δήμο Ευρώτα, καθώς προάγουν τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν τον τόπο μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Επομένως, η Δημοτική Αρχή συγχαίρει όλους όσους συμβάλουν στην υλοποίηση του 3ου Ημιμαραθώνιου Ευρώτα και εύχεται καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν στους αγώνες. Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και από άλλους συλλόγους» ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης.