ΣΠΑΡΤΗ. Ένα δυναμικό group Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αποτελούν από την 1η Φεβρουαρίου 2016 το site Notospress.gr, το site Pelopaspress.gr και το ραδιόφωνο Νότος 94.9 fm.


Με αμεσότητα και ψυχραιμία προβάλλεται η επικαιρότητα, αναδεικνύονται μεγάλα και μικρά ζητήματα της κοινωνίας και μεταδίδονται πληροφορίες χρήσιμες και αναγκαίες.
Το κοινό κάθε μέσου προστίθεται και πολλαπλασιάζεται μέσα από την αλληλεπίδραση και συνεργασία των ΜΜΕ. Ακροατές γίνονται αναγνώστες, αναγνώστες γίνονται ακροατές, χρήστες του διαδικτύου, φίλοι των social media, συνεργάτες και κριτές.
Υπό τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη Ηλία Μπόνου, δημοσιογράφου, και σε συνεργασία με δεκάδες ελεύθερους νέους συνεργάτες σε όλη την Πελοπόννησο.
«Το 2016 είναι μια χρονιά πρόκληση για όλους. Η ενημέρωση, η πληροφόρηση, η ψυχαγωγία, η επικοινωνία και η προβολή είναι τομείς που επι 30 χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια και χωρίς «εκπτώσεις». Μέσα στο 2016 θα αναπτυχθούν παράλληλες συνεργασίες με έγκυρα και δυναμικά ΜΜΕ της χώρας προκειμένου να θεμελιωθούν σχέσεις αδέσμευτης και αποτελεσματικής λειτουργίας» αναφέρει ο Η. Μπόνος.

Οι άνθρωποι των συγκεκριμένων ΜΜΕ σας καλούν καθημερινά σε ένα ραντεβού αμοιβαίας και προοδευτικής συνύπαρξης. Χωρίς υπερβολή. Χωρίς υποβολή!