ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Λακωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Στελλάκος» στο Παρόρι Σπάρτης, παρουσία μελών και φίλων του αλλά και πολλών προσκεκλημένων.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εφημέριος Μυστρά πατήρ ΛάζαροςΣΚΑΓΚΟΣ. Την Διεύθυνση Αστυνομίας Σπάρτης εκπροσώπησε ο Αστυν. Υποδιευθυντής κ. Γιάννου Παναγιώτης και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας ο κ. Ντέρος Αθανάσιος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Λιάσκος Παναγιώτης, στην προσφώνησή του, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους Αποστράτους Αστυνομικούς της Λακωνίας να συμμετάσχουν μαζικά μαζί στη σημερινή συγκέντρωση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία και εν αποστρατία στην Αθήνα, στην πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16.00. Στόχος της συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, «η αποτροπή των επαχθών για όλους μας σχεδιασμών της Κυβέρνησης στο ασφαλιστικό και μισθολογικό, ως και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας προς όφελος του Έλληνα πολίτη».