ΣΠΑΡΤΗ. Στη Λακωνία έχει στρέψει τις κάμερές του το Περιφερειακό Κανάλι της Πελοποννήσου Best tv. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα σε τηλεθέαση τηλεοπτικά δίκτυα της νοτίου Ελλάδος με έδρα την Καλαμάτα και κοινό τηλεθεατών που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο πολιτών. Στη Σπάρτη δημιουργεί, γραφείο και studio, με σκοπό να αναδείξει τη Λακωνία στην νότια Ελλάδα και να μεταφέρει τις σημαντικές και κρίσιμες στιγμές και της Λακωνικής κοινωνίας άμεσα και καταλυτικά στα κέντρα των αποφάσεων.

Το Best tv έρχεται για να αλλάξει τον απαρχαιωμένο τηλεοπτικό χάρτη στη Λακωνία και να δώσει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να εκφράσει άποψη και γνώμη μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει αυτή η δυνατότητα.

Ειδικά σήμερα που το τοπικό κανάλι έχει αναστείλει τη λειτουργία του ενώ άλλα Περιφερειακά αδυνατούν να «καλύψουν» τον Νομό Λακωνίας.

Με τεχνική υποδομή που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τηλεοπτικά δίκτυα του κέντρου η τηλεόραση Best έχει δημιουργήσει κατά τόπους δυναμικές ομάδες συνεργασίας και studio με πιο πρόσφατη την ομάδα της Αχαϊας στην Πάτρα. Επόμενο βήμα είναι η Λακωνία όπου μάλιστα συνεργάζεται αποκλειστικά με το notospress.gr, το pelopaspress.gr και το ραδιόφωνο Νότος 94.9 fm.

Η τηλεόραση Best είναι ένα από τα ΜΜΕ που έχουν αναπτυχθεί απο Best media group μαζί με δύο ραδιόφωνα, το Ηχω 99,6 και το Best radio 97,3 καθώς και την ιστοσελίδα Besttv.gr

Σήμερα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου (Αρκαδία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Αχαϊα, Ηλεία), στην νότια Στερεά, στα νησιά του Ιονίου, στον Αργοσαρωνικό και στα Κύθηρα. Στόχος του καναλιού είναι μέσα στο 2016 να υπάρχει χαρακτηριστική εκπροσώπηση όλων των περιοχών τόσο μέσα από το μαχητικό δελτίο ειδήσεων που προσφέρει όσο και μέσα από εκπομπές και ζωντανές μεταδόσεις. Άλλωστε η τηλεόραση Best διαθέτει έναν αξιόμαχο στόλο εξωτερικών μεταδόσεων ικανό να καλύψει εθνικά αλλά και διεθνή γεγονότα και εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα έκανε στο Eurobasket στο Ζάγκρεμπ ή σε Πανελλήνιες περιοδείες πολιτικών αρχηγών.

Ήδη την πρώτη εβδομάδα συνεργασίας στο δελτίο ειδήσεων του Best οι Λάκωνες και οι Πελοποννήσιοι ενημερώθηκαν για θέματα όπως το οδικό σκέλος Λεύκτρο – Σπάρτη, το οδικό δίκτυο Σκούρα – Πυρί, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης, τις κινητοποιήσεις των αγροτών, το αστυνομικό δελτίο κ.α.