ΣΠΑΡΤΗ. Στον απόηχο τόσο της δημοσιοποίησης της συνάντησης που είχε ο Λάκωνας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης με εκπροσώπους των εμπόρων όσο και της επεισοδιακής «εισβολής» αγροτών στα γραφείο του κόμματος κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, η Κομματική Οργάνωση Λακωνίας του κυβερνώντος κόμματος προχώρησε σήμερα στην δημοσίευση ανακοίνωσης που περιγράφει και εξηγεί λεπτομέρειες της συνάντησης.

Στην ανακοίνωση αυτή λοιπόν σημειώνεται ότι η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μεταξύ μελών των Διοικήσεων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. του νομού, του Βουλευτή Λακωνίας κ. Αραχωβίτη και στελεχών της Κ.Ο. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια των συζητήσεων με τους παραγωγικούς φορείς του νομού και των συναντήσεων που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα με αγρότες, πυροσβέστες, κτηνοτρόφους και πολιτικούς μηχανικούς.

«Μέσα σε πολύ καλό κλίμα», τονίζεται, «αναπτύχθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών για ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα και με σκοπό την σύγκληση των απόψεων και την πρόοδο συναινετικών λύσεων σε επίμαχα ζητήματα».

Όσο για την παρέμβαση των αγροτών και τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός πως δεν προσκλήθηκαν και αυτοί μαζί με τους άλλους παραγωγικούς φορείς, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «τους εξηγήθηκε πως μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, και μετά την οριστικοποίηση των εξελίξεων, θα προσκληθούν από τον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη σε νέα συνάντηση».

«Επιδίωξη τόσο της Κομματικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του βουλευτή Λακωνίας είναι η επαφή και ο διάλογος με ΟΛΕΣ τις συλλογικότητες και τους επαγγελματικούς κλάδους», καταλήγει η ανακοίνωση.